Η W Hotels επιστρέφει στην Αυστραλία με τη δημιουργία του W Brisbane

Η W Hotels Worlwide, μέλος του ομίλου της Marriott International,  επιστρέφει στην Αυστραλία με το μοναδικό ξενοδοχείο W Brisbane. Το ξενοδοχείο αυτό είναι μια ζωντανή προσθήκη στην ηλιόλουστη περιοχή South East Queensland.

      

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα μεθυστικό μείγμα από αστικό πνεύμα με μοντέρνο design, έχοντας ως συνδετικό κρίκο μια πιο αυστηρή οπτική γωνία.

Το ξενοδοχείο αγκαλιάζει τα χαρακτηριστικά του Brisbane και αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για κάθε είδους ταξιδιώτη. Το φημισμένο γραφείο εσωτερικού design της Αυστραλίας, η  Nic Graham & Associates έφερε το καινοτόμο σχεδιασμό και την επίπλωση στο  W Brisbane.

Από τη στιγμή της άφιξης, οι επισκέπτες καλωσορίζονται από μοναδικό αισθησιακό περιβάλλον του ξενοδοχείου. Μια σκάλα από ξύλο οδηγεί τους επισκέπτες στην υποδοχή και το σαλόνι. Οι γήινες αποχρώσεις, οι «φθαρμένες άκρες» και η απλή ομορφιά που συνδέονται με την έξοδο αυστραλιανού στυλ, ενώ το ίδιο πνεύμα διαπερνάται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.  Όλοι οι χώροι, φυσικά διακοσμούνται με μοναδικά έργα τέχνης, ενώ  το φυσικό στοιχείο βρίσκεται παντού από τα χαλιά, μέχρι τους τοίχους.

Το W Brisbane διαθέτει 312 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των 32 lux σουιτών, ενώ όλα προσφέρουν μοναδική θέα στο ποτάμι αλλά και τελευταίας τεχνολογίας ανέσεις. Επίσης, τα δωμάτια διαθέτουν ένα λευκό τοίχο εμπνευσμένο από τοίχους συγκεκριμένης κατασκευής που βρίσκονται στα παραδοσιακά σπίτια της περιοχής, τα  “Queenslander”.

Το εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο διαθέτει 3 διαφορετικούς χώρους για να δελεάσει  τους επισκέπτες και να ικανοποιήσει κάθε γαστρονομική εμπειρία, ή εμπειρία cocktail.  Οι επισκέπτες στο εστιατόριο μπορούν να περιμένουν ένα φρέσκο και εποχιακό μενού με μοναδική έμπνευση  σε κάθε πιάτο.

Στο W Brisbane υπάρχουν χώροι εκδηλώσεων 1.100 τετραγωνικών μέτρων, ικανές να φιλοξενήσουν κάθε είδους εκδηλώσεις και επαγγελματικές συναντήσεις. Τέλος, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν  στο  Spa, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες ευεξίας.